HEMA Burgh-Haamstede

In augustus 2023 opent HEMA een volledig nieuwe winkel in de westhoek van het mooie eiland Schouwen-Duiveland. De winkel wordt 425m2 groot en verkoopt straks een zeer breed assortiment HEMA artikelen. 

nieuw team
Wij zoeken een leuk, enthousiast en gemotiveerd team voor deze nieuwe winkel. Lijkt het jou leuk om elke dag te werken met de leukste producten en houd je van afwisselend werk waar je dagelijks onder de mensen bent? Dan is werken bij HEMA Burgh-Haamstede echt wat voor jou! Wij bieden je afwisselend werk, zelfstandigheid, opleidingsmogelijkheden en een leuke werkplek.

 

vacatures

vakkenvullers

Na schooltijd vakken vullen in een gezellig team? Kom werken in onze aanvulploeg. Je kunt al komen voor iedere week een paar uurtjes! Dat is gauw verdiend! 

weekendhulpen

De zaterdag of zondag lekker bijverdienen? Weer of geen weer, je kunt bij ons altijd aan de slag. Direct verantwoordelijkheid en met het leukste team zorg jij in het weekend voor de HEMA.

parttime

Lijkt het jou wat om iedere week een aantal dagen of enkele dagdelen bij ons te werken? Dat kan zeker. Wij bieden veel mogelijkheden en vooral leuk en afwisselend werk.

seizoenswerk

Bij ons aan de slag, maar liever niet het hele jaar? Dat kan ook. Vraag naar de mogelijkheden!

solliciteer direct

Stuur makkelijk en snel een e-mail naar niek@vdretail.nl voor meer informatie of solliciteer direct.
Ook bellen kan voor meer informatie. Dit kan naar 06-48055582

volg de bouw!

Volg de bouw van de HEMA in Burgh-Haamstede op onze socials.
Je vindt ons op Instagram en Facebook. 

@hemaburghhaamstede

 

contact